Sista varma dan ?:)

Hejhej ! :)

Idag har varit en fede häärlig dag , helt solig och skön hoppas det håller i sig ;) här kommer lite bilder på mej och plutten och lite annat smått och gott . Red bara en tjugo minuter idag för jag var tvungen att hinna med bussen.. Men han var redigt pigg och arbetsvillig så imorgon ska jag nog köra ett ganska hårt dressyrpass :) det hade för övrigt växt jäääääääklit mycket gräs i boxen xD hade inte sett det innan .. :$ aja här kommer bilderna så hörs vi senare ;)


Tagga ragga :))

Hejhej :)

Nu har man varit i stallet det blev lite mys med världens bästa häst och en lagom rolig chey ;) hade så himmla kul så glömde helt att ta foto! Men lovar till imorgon .. Men fick en bild på ett höstlöv och på unghingstarna från busshållplatsen ?:) igår var min kusse som är veterinär hos mig och titta på Sylleboll och cheka igenom honom och titta när jag red och gav tips och berömmde oss , så många komplimanger har man nog inte fått på länge !:)

Tänkte dra en liten dagens tips ( kvällens tips ;) )

Dagens tips : rid mycket barbacka , och har man inte balansen så använd en barbacka gjord ( det gör jag )
Kan ta foto på den och lägga upp imorgon :D

Ha en bra torsdag kväll ! Godnatt!

//Ellena


Köra är så jävla hääärligt

Hejhej ! I tis så var jag ute och körde med Elin och Roy ( hästen) iallafall så var det skit häärligt !:)) tycker absolut alla som inte testat det innan ska testa ! Vill absolut köra in Sylle men antagligen kommer det dra fram hans travar nerver och jag orkar verkligen INTE börja om igen i ridningen !! Men jag ska följa med Elin , så får det räcka :) igår var min kusin hos mig och tittade på hästen min ! Hon är veterinär så hon chekade bara igenom honom en snabbis och tittade när jag red :D hon sa att han såg skit fin ut och att vi verkligen gjort ett bra val med att köpa honom :D står just nu i klågerup och väntar på bussen till stallet , håller på att frysa ihjäl så kallt det är ! Vill bara in och värma mig hos min häst !!:( idag ska han få vila och bara få massa godis och mys . Nu tänkte jag bara höra om ni tycker att jag ska lägga upp typ dagens tips och ridoutfit på mig och hästen ?:) vi hörs ikväll !!
Btw så var jag på min kompis häst gymnasieskola förra helgen ( Bollerup ) inriktning häst ..fett Awesome !!:D
// Ellena :)


Föörlåt

Hejhej ! Inte skrivit på bloggen på skit länge men våra datorer fuckar !! Aja imorgon ska Klara ha lektion för två tjejer :) jag har studie dag så jag ska följa med och filma , tänkte lägga ut här på bloggen sen , vad tycker ni om det ? :) hörs sen // Ellena