Löördaagsmys ! :)

hejhej .. idag är det lördag och det innebär löördagsmys ! :) idag var jag inte i stallet för att jag var på fest igår. Imorgon kommer min hästepolle få en klippning och sen en träning ! mer inlägg kommer imon ! :)

FLIPP eller FLOPP

halloj ... :) FLIPP Denna sidan är det en stooor flipp på ! denna grymt awesome och jag tycker alla som har en blogg ska gå in och anmäla sig ! :) Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis! sen mer flipp är att min pappa fylle rår idag och då blir det tårta .. :mihihhihi...-- sen har vi ju haft mellandagsrean nu ett tag och den e fett awesome ;) FLOPP Jag HATAR att det inte är nån snöö .. jag menar hur jävla svårt kan det vara och fixa till lite snö . som man slipper gå i leran :// JAG VILL ÅKA PULKA !!! :(( sen annars så är allt toppen .. eller vad tycker ni ???

TIPSS :D

Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis! .... skitbra sida

toomuchspeed ! :)

hallojj ... :)) Hoppas alla mår bra , för jag mår toppen .. Ursäktar att det inte blev nån flipp eller flopp för några dagar sen .. men hade tänkt gör ett strax :D Idag var jag som vanligt ute i stallet , och allt gick bra som vanligt .. men jävlar vad det blåser och är lerigt .. iallafall är det det här nere i Skåne .. :) Imorgon är det skola och en snabbis till stallet sen så på lördag ska jag rida och på söndag har jag lektion .. Idag fyller min pappa år så det blir tårta ikväll ..heheheh<3 ha det gött tills nästa inlägg kommer !! ;) <3

Back to one

Hejj kära bloggläsare !:) Idag har jag ridit sylle . Det gick väl sådär .. Han har börjat bocka varje gång jag ska fatta galopp men jag tror han börjar fatta att han inte får göra så för nu har han börjat göra lite mindre bockningar o.s.v ;) aja . Nu ska jag fixa håret till skolan imon och göra i ordning ett inlägg + en flipp och flopp , so keep whatching ;) sen så kanske det kommer lite smarig info om sommaren om några dagar .. :) puss !


grejer jag har och vill ha .

hejhej !
Tänkte slänga in ett inlägg på lite grejer som är bra att ha och grejer jag vill ha :)

jag älskar dessa grimmorna tycker dom är sjukt stilrena , snygga och  ja helt enkelt mega fina!  129 kr på hööks.. har en sån i blå och  jag tycker det är värt pengarna till hunda procent !

Grimma Claridge House®<3



Nu till denna grejen .. jag vill jätte gärna ha en sånhär och var riktigt nära  på att köpa en men sen så hade jag för det första inga pengar  och kännde att dte var lite onödigt när jag har en repgrimma och  ledrep som jag bar kan knyta ihop.. men har jag pengar att köpa det någongång så tänker jag lätt göra det !! Kostar 179 kroner på hööks så är egentligen inte såå dyr ;)

Repgrimma med tyglar :)


Detta har både jag och Klara  fast i olika  modeller elle rvad man säger .. Westernträns !!! :D Såjäkla fina  att fotograferas med .. Tänkte slänga upp på både mitt och Klaras  :) Det första är mitt och det andra är Klaras:) Mitt kostade 429 fast nu är det på rea och kostar 389 , slå till vettja ;)  Klaras kostade 289 .Jag tycker båda är väldigt snygga men Klaras är jätte stiligt med enörat ! :D

Westernträns Conchos Quarter Canyon®


Enörasträns Quarter Canyon®

 

Helosan salva kan jag också tipsa om , väldigt bra till allting  och så kostar det bara 69 :D

 

Sen finns det ju väldigt mycket mer att tipsa om men   det kan ni nog själva lista ut ;)

 

Ha det braoo :D<3

 

// Ellena


Vad tycker ni ?

tjena..
Vad tycker ni ?

Vad tycker ni om sporrar , spön , martingal , gummiband o.s.v ?

Om en  kommenterar sin åskit så  skriver jag och klara våra åsikter :)

Och nu vill vi inte ha såhär " ja det är okej " utan förklara varför du tycker som du tycker o.s.v ;)

HA det bra !<3


// Ellena och Klara


Nyårslöften !

Halloj bloggen ! <3

NU är det 2012 :D

Mina nyårslöften är :

- Börja rida Sylle  minst 4 dagar i Veckan
- Våga säga nej och säga vad jag tycker och våga prata inte vara blyg när jag träffar nytt folk .. sen får folk själv bestämma om dom tycker jag är helt knäpp eller inte!
- Blögga mer på bloggen
- Äta mer nyttigt
- Träna på min maskin i en halvtimme
. Vara glad , all the time ! :D


.. Vad har ni för löften ? :)

GOTT NYTT ÅR <3

// Ellena